Fysiodema

Fysiodema distribuerer fem banebrydende hjælpemidler til genoptræning og rehabilitering.

LymphaTouch® / PhysioTouch® er et revolutionerende nyt fysioterapeutisk hjælpemiddel. Hjælpemidlet øger effektiviteten af lymfesystemet ved hjælp at negativt tryk, der løfter vævet, og dermed stimulerer lymfestrøm og helingsproces. Vibrationsfunktionen er særdeles effektiv til opbrydning af bindevæv og efterfølgende drænage. Den terapeutiske effekt er baseret på dannelse af et negativt tryk (sug) i behandlingsmundstykket, for stimulation af lymfestrømmen. Gennem hele behandlingsforløbet analyserer LymphaTouch® huden og det underliggende vævs mekaniske egenskaber.  Analyseresultatet anvendes til at kontrollere intensiteten af behandlingen. Denne målingsbaserede tilgang sikrer enkel anvendelse med optimal patientbehandling.

AlterG® løbebånd er en vægt-aflastende G-træner - en simpel, sikker og smertefri mulighed for at genvinde og træne balancen og forbedre gangen i forbindelse med både skadesforløb, neurologiske tilstande og overvægt.

Bionic® Leg er en unik computerstyret enhed, der sættes på benet og reagerer på patientens forsøg på bevægelse. Bionic® Leg er specieldesignet til at støtte holdningen og forbedre gangen samtidig med, at den forhindrer patienten i at falde.

Kaatsu® træning er en type styrketræning, der på kort tid giver signifikant effekt af træningen selv ved lav eller ingen belastning. Kaatsu bånd anvendes sikkert og effektivt af atleter og ikke-atleter på tværs af aldre, sportsgrene og færdigheder for at få muskelstyrke, øget bevægelighed og forbedrede resultater.

TensioMyoGraphy er en ny, nøjagtig og effektiv målemetode, der måler musklers kontraktionsevne via en sensor uden på kroppen. Med TensioMyoGraphy får du indsigt i, hvad der sker i musklen under selve muskelsammentrækningen – uden at være invasiv.

Kontakt: 
Fysiodema ApS
Adm. dir. Kaare Fiala
Telefon: +45 7026 2363
E-mail: fysiodema@fysiodema.dk 
Adresse: Egernvej 69, 2000 Frederiksberg

 

 

ImpediMed er en global virksomhed med kontorer i Australien, Europa og USA, som baner vejen for den næste generation af apparater med BIS. ImpediMeds SOZO kan måle præcist og være nyttig i forbindelse med monitoreringen og håndteringen af væskestatus og kropssammensætning, så brugerne har de nødvendige ressourcer til at forbedre deres overordnede helbred.

 

ImpediMed fortsætter med at tilstræbe at opretholde missionen om at forbedre patienters liv ved at forsyne dem med løsninger, som giver mulighed for en bedre forståelse af menneskekroppen samt vigtigheden af væskestatus og kropssammensætning i alle levende væsner.